Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Οι σημαντικότερες πληροφορίες για το σύστημα αμοιβών της DXN Λίγα λόγια για το εισόδημα από το MLM


Οι σημαντικότερες πληροφορίες για το σύστημα αμοιβών της DXN

Λίγα λόγια για το εισόδημα από το MLM
 Εναντίον του MLM - για ανίδεους που έχουν επιπλέον και μια ισχυρή αποστροφή - έξοδος από εδώ.
 Όποιος έχει ασχοληθεί ή ακούσει για το MLM (Μulti Level Marketing ή δικτυακό Μάρκετινγκ), γνωρίζει ότι μετά από μια συγκεκριμένη επίδοση στς περισσότερες επιχειρήσεις ανάπτυξης δικτύου, μπορείτε να κερδίσετε "τρελά" λεφτά. Αυτός είναι ο λόγος που, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει νόημα να μετράτε πόσα θα κερδίζετε  στη φάση που θα έχετε κανα-δυο μέλη που παραγγέλνουν κανα-δυο κουτιά καφέ για προσωπική χρήση. Έτσι, μόνο για εσάς, θα σας πω εμπιστευτικά το εξής: κερδίζετε ψίχουλα, για να μην πω τίποτε.

Στην αρχή μιας επιχείρησης MLM, τα χρήματα βγαίνουν από τις άμεσες πωλήσεις, από τη διαφορά τιμών. Αγοράζετε σε τιμή χονδρικής και πουλάτε σε τιμή λιανικής. Αλλά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ! Μην το κάνετε, για το συμφέρον σας! Αν δεν χτίσετε ένα δίκτυο συνεργατών, θα παρατηρήσετε σύντομα ότι βρίσκεστε σε μια θέση σαν να κάνατε μια δουλειά αντιπροσώπου, που σημαίνει ότι αν θα θέλετε να κερδίσετε, θα πρέπει να πουλήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινούν επιχειρήσεις τύπου MLM το κάνουν αυτό επειδή θέλουν να αποκτήσουν Παθητικό Ειισόδημα, να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Για αυτό το λόγο σας παρακαλώ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!  Αυτό που πρέπει να "πουλήσετε" είναι η ευκαιρία του έξυπνου πελάτη/συνεργάτη. Δεν είναι δύσκολο να υπολογίσετε πόσα προϊόντα πρέπει να αγοράσει κάποιος για να κάνει απόσβεση της εγγραφής του σαν συνεργάτης. Ποια είναι η εισήγησή μου: προσφέρετε την ευκαιρία του να αγοράζει ο καθένας στην χονδρική και μην προσπαθείτε να πουλήσετε τα προϊόντα, ακόμα και αν κάποιος δεν σκοπεύει να δημιουργήσει δίκτυο (προς το παρόν ίσως δεν το γνωρίζει αλλά μάλλον θα το κάνει), αλλά απλά αγοράζει για δική του κατανάλωση.
 Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να αγοράσει μόνο ένα κουτί πρέπει να τον διώχνετε. Εντάξει, πουλήστε του αν πρέπει. Απλά προσέξτε, αυτός δεν πρέπει να είναι ο στόχος σας! Το πιο σημαντικό πράγμα στο MLM είναι ο διπλασιασμός. Αν επιμένετε να πουλάτε τα προϊόντα, αυτή η συμπεριφορά θα επαναλαμβάνεται από το δίκτυό σας (μπορεί και όχι, επειδή δεν θα κάνετε εγγραφές). Αν είστε χαλαροί και προσφέρετε την ευκαιρία (και όχι τα προϊόντα) με άνεση, αυτό θα αρέσει στους ανθρώπους και θα θέλουν να το κάνουν και οι ίδιοι - και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε κι εσείς.

Δεσμεύσεις και προσδοκίες στο σύστημα πληρωμών της DXN

Για μένα, ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που έκρινε αποφασιστικά την κατάληξή μου στο συγκεκριμένο σύστημα MLM ήταν η, αντίθετα από άλλα συστήματα, έλλειψη δεσμεύσεων και προσδοκιών.

Πρέπει να προσθέσω ότι θα ξεκινούσα έτσι και αλιώς με τη DXN, ακόμα και αν υπήρχαν τέτοιες δεσμεύσεις. Το προϊόν, Ο καφές με Γανόδερμα σαν ένα υγειινό ρόφημα είναι από μόνος του εγγύηση για την επιτυχία, αν κάποιος εργάζεται σοβαρά.

Ας δούμε αυτές τις δεσμεύσεις που αποθαρρύνουν τους περισσότερους δικτυωτές, αλλά σύμφωνα με  επιτυχημένους δικτυωτές αποτελούν προϋπόθεση για μια δημιουργική επιχείρηση. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Μπορεί να πιέσεις κάποιον να κάνει συγκεκριμένα αποτελέσματα, αλλά μακροπρόθεσμα μόνο οι άνθρωποι με εσωτερικό κίνητρο  θα επιζήσουν.  Η ατομική, εσωτερική υποκίνηση είναι πολύ δύσκολο (μάλλον αδύνατο) να εδραιωθεί μέσω εξωτερικής επιρροής σε βάθος χρόνου. Υπάρχουν επαγγελματίες ειδικοί (motivation trainers) ,  με τη βοήθεια των οποίων μπορουν να επιτευχθούν εντυπωσιακά προσωρινά αποτελέσματα, όμως αυτό δεν αρκεί για την πραγματική επιτυχία. Απαιτείται Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ αληθινή πίστη και επιμονή για να πετύχετε, και όχι μια πορεία μετ' εμποδίων από δεσμεύσεις και υποχρεωτικές επιδόσεις.

Στο σύστημα πληρωμών της DXN οι τακτικοί πελάτες και οι συνεργάτες δεν διαχωρίζονται. Έτσι, όποιος γίνεται τακτικός πελάτης μπορεί να χτίσει και το δίκτυό του, αν θέλει. Για να διατηρήσει κάποιος την ιδιότητα του τακτικού πελάτη, χρειάζεται να αγράζει μόνο ένα (1) προϊόν το χρόνο.

Αν κάποιος θέλει να έχει και bonus από τις δικές του αγορές, πρέπει να αγοράσει προϊόντα αξίας τουλάχιστον 100 πόντων (Point Value -PV) μέσα στο συγκεκριμένο μήνα. Κάθε προϊόν έχει μια αξία σε πόντους (PV) την οποία μπορείτε να βρείτε στη "Φόρμα Παραγγελίας Προϊόντων" που βρίσκεται στο μενού "Downloads". Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι 100 πόντοι (που μαζεύονται από αγορές περίπου 75 ευρώ ) είναι "υποχρεωτικοί" μόνο αν θέλετε να πάρετε bonus από τις προσωπικές αγορές σας μέσα σε κάποιον ημερολογιακό μήνα. Αν δεν εκπληρώσετε αυτό τον όρο, δεν συμβαίνει τίποτε. Απλά δεν παίρνετε bonus για εκείνο το μήνα.

Αν κάποιος θέλει να πάρει μπόνους από τους ανθρώπους του δικτύου του, το δίκτυο συνολικά πρέπει να έχει  κάνει αγορές 200 PV.

Οι παραπάνω υποχρεωτικές αγορές είναι τόσο μικρές, που αν κάποιος μόλις έφτανε σε αυτά τα αποτελέσματα, το εισόδημά του δεν είναι άξιο αναφοράς.

Οι πόντοι που αποδίδονται με κάθε αγορά προστίθενται, όχι μόνο στο μήνα στον οποίο έγιναν, αλλά συνεχόμενα. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει 100 PV το συγκεκριμένο μήνα και το δίκτυό του έχει 800 PV συνολικά, τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει από το επίπεδο των 900 πόντων.

Οι πόντοι συγκεντρώνονται μέχρι το επίπεδο του Star Agent (4500 PV), κάτι που μπορεί να επιτευχθεί, π.χ., με 900 πόντους το μήνα επί 5 μήνες.

Το σύστημα MLM της DXN  δεν είναι απαλλαγμένο από τα συνήθη μέσα υποχρεώσεως, όπως η αποτροπή, η αποσύνδεση, ο μηνιαίος μηδενισμός, η υποχρεωτική προαγωγή κλπ.

Τα μπόνους στο σύστημα MLM της  DXN

Το σύστημα MLM  της DXNαποτελείται από αρκετά μπόνους δικτύου

Βonus ομάδας  (μηνιαία 100 PPV-προσωπικοί πόντοι και 300 PGPV-πόντοι ομάδας)           6% - 21%
Group Manager bonus         25% - 37%
Βοnus   Ανάπτυξης     15 %
Μερίδιο διεθνών κερδών       2 %
Manager bonus 15%
Κίνητρο Οδοιπορικών Σεμιναρίων  2%
Κίνητρο Μετρητών    150 Euro
Κίνητρο Οδοιπορικών       1000 Euro

Το εισόδημά σας διαμορφώνεται από τη διαφορά μεταξύ του δικού σας επιπέδου μπόνους βάσει της επίδοσής σας και του επιπέδου μπόνους των  ατόμων που βρίσκονται χαμηλότερα από εσάς στο δίκτυό σας. Το ποσό που θα εισπράττετε υπολογίζεται με τον όγκο πωλήσεων (Sales Value) που έκανε το δίκτυό σας.
 Όποιος φτάσει το επίπεδο του Star Agent και αργότερα του Star Diamond  παίρνει και άλλα μπόνους ηγεσίας, τα οποία δεν συνδέονται με το βάθος του δικτύου όπου έγιναν οι καταναλώσεις, αλλά με το σύνολο της κατανάλωσης του δικτύου του. Για να πάρετε αυτά τα μπόνους, χρειάζεται να έχετε συνεργάτες σε επίπεδα manager σε διαφορετικές γραμμές του δικτύου σας.
 Μπορείτε να πάρετε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα παραπάνω από το μενού " Downloads" ή από το βιβλιαράκι με το Marketing Plan της DXN.
 Βέλτιστη Δικτύωση με τη DXN
 Το σημαντικότερο είναι η ταχεία εκκίνηση!
 Η πεμπτουσία του MLM είναι ο διπλασιασμός. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε, τόσο πιο δύσκολα θα μπορείτε να μιλάτε πειστικά για το μεγαλείο αυτής της επιχείρησης. Αλλά αν οι άνθρωποι δουν πόσο εύκολα και γρήγορα χτίζετε την επιχείρησή σας, θα έρθουν μαζί σας ευχαρίστως. 
Μην ξεχνάτε ότι δεν θα κάνετε τακτικούς πελάτες / συνεργάτες αν κρατάτε αυτή την ευκαιρία μυστική! Πείτε το σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε προσωπικά, στείλετε με e-mail τη διεύθυνση του website σας σε όλους τους γνωστούς σας κλπ. Θα διαπιστώσετε ότι πολλοί θα θέλουν, όπως και εσείς, να επωφεληθούν από αυτό το σπουδαίο σύστημα αμοιβών
ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου