Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πώς ακριβώς λειτουργεί το γανόδερμα; Το γανόδερμα λειτουργεί σταδιακά, σε διάφορες φάσεις:

Το γανόδερμα ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνωνβοτάνων, δηλαδή των βοτάνων που προσαρμόζουν τη δράση τους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και τον ενισχύουν, δίνοντάς του αυτό που έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη. Με πάνω από 400 θεραπευτικά ενεργά συστατικά, χωρίς τοξικότητα και ανεπιθύμητες παρενέργειες, το γανόδερμα ενδείκνυται για πρόληψη, αντιγήρανση, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο αλλά και ενίσχυση του οργανισμού. Το γανόδερμα της DXN παρασκευάζεται από 6 ποικιλίες γανοδέρματος, τις πιο ιαματικές.
Πώς ακριβώς λειτουργεί το γανόδερμα;
Το γανόδερμα λειτουργεί σταδιακά, σε διάφορες φάσεις:
Αρχικά εντοπίζει τις τοξίνες και τις όποιες δυσλειτουργίες. Αυτή η φάση συνήθως λειτουργεί για 6 εβδομάδες.
Στη συνέχεια καθαρίζει τις τοξίνες.  Η αποτοξίνωση διαρκεί 3 με 8 εβδομάδες.
Ρυθμίζει τις λειτουργίες του οργανισμού  ώστε να λειτουργεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Η διαδικασία αυτής της ρύθμισης χρονικά μπορεί να διαρκέσει από 1 μέχρι 12 μήνες.
Επιδιορθώνει, ανοδομεί και ενεργοποιεί τις λειτουργίες του οργανισμού, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Η διαδικασία της αναδόμησης μπορεί να διαρκέσει από 6 μέχρι 24 μήνες.
Ανανεώνει  οξυγονώνοντας τα κύτταρα.  Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την γήρανση και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα.  Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 3 χρόνια.
Πηγη:www.pubmed.gov

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ανεπιφύλακτα: ΤΗΛ.6985997543-6948035084
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝ.
DXN-SR

Δειτε το σχετικο βιντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου